VISUAALINEN ILME

VISUAALISET ILMEET

KUVITUKSET & TAITOT

KUVITUKSET & TAITOT

KUOSIT & PINTASUUNNITTELU

KUOSIT & PINTASUUNNITTELU

graafista tarinankerrontaa

VISUAALINEN ILME

Graafista tarinankerrontaa

tanja kallio

Muotoilija & Graafinen suunnittelija

Tanja Kallio

väri & materiaali

TUOTESUUNNITTELU

Väriä & materiaalia

Visuaaliset ilmeet


Elämme yhä visuaalisemmassa maailmassa. Ilmeellä on tärkeä rooli viestinnässä: tarinasi tulee tunnistettavammin esiin visuaalisuudella. Selkeä ja yhdenmukainen visuaalinen identiteetti on valttia niin sisäisessä kuin ulkoisessa viestinnässä.

Kun viestintäsi tavoitteet ja visuaalinen ilme määritellään tarkkaan, on viestiminen ja markkinointi helpompaa sekä kustannustehokkaampaa. Säästät aikaa ja rahaa, kun valmis ilme palvelee sinua uudelleen ja uudelleen. Erilaisten tarinoiden kertominen tehostuu. Visuaalisella ilmeellä erottaudutaan ja luodaan uskottavuutta, kun viestintä on yhdenmukaista ja tunnistettavissa. Suunnittelun lähtökohtana on sinun tarinasi, missiosi ja visiosi.

Autamme luomaan uutta tai päivittämään vanhaa, oli kyseessä sitten yrityksen ilme markkinointimateriaalilla, identifoiva logo, tapahtuman graafinen ilmiasu, painettu käyntikortti tai edustavat nettisivut.

• Yritysilmeen suunnittelu
• Logosuunnittelu
• Markkinointimateriaali
• Nettisivut & some
• Brändin hallinta
logojen päivitys
Texo ry nettisivut
KUVITUKSET & TAITOT

KUVITUKSET & TAITOT

Kuvitukset & taitot


Kuvin kerrot asian helpommin. Visualisoinnilla on voima välittää informaatiota ja kokonaisuuksien hahmottaminen visuaalisin keinoin saa sisällön nousemaan esiin sekä tuo sille lisää arvoa. Tekstin ja kuvan hyvällä yhteispelillä tavoitetaan lukijat ja haluttu yleisö.

Viestisi ja sisältösi suunnitellaan tarkkaan harkituilla graafisilla elementeillä, asemoiduilla kuvilla ja valituilla tekstityyleillä siten, että se tavoittaa vastaanottajan ja saa kiinnostuksen heräämään.

Autamme tarinan, informaation tai teeman kuvittamisessa määritellyllä tyylillä. Teemme julkaisujen ja kirjojen taittamista sekä kuvitusta julkaisuvalmiiksi. Tarjoamme yhtenäisten kokonaisuuksien suunnittelua erilaisiin tarpeisiin: painotuotteisiin, sähköiseen mediaan, viestintä- ja markkinointimateriaaleihin, mainontaan, messuille sekä tapahtumiin.

• Julkaisut & kirjat
• Graafiset visualisoinnit
• Kuvallinen sisällöntuotanto
• Markkinointi- ja viestintämateriaalit
KUOSIT & PINTASUUNNITTELU

KUOSIT & PINTASUUNNITTELU

Kuosit & pintasuunnittelu


Kokonaisvaltaisen visuaalisen maailman synnyttävät yhtenäiset kuviot ja oikein valitut materiaalit. Kaksi- ja kolmiulotteisella suunnittelulla voidaan visualisoida haluttu maailma ja tunnelma, tuottaa konkreettinen tuote tai muotoilla visuaalinen ilme osaksi brändiä ja trendejä.

Yhtenäiset ja jatkuvat kuvitetut kuosipinnat sekä materiaalipohjaiset pinnat suunnitellaan käyttäen lähtökohtana visuaalista ilmettä, tuotesuunnittelussa valittuja materiaaleja tai aiempia tuotteita. Suunnittelu määritellään tuotannollista lähtökohdista. Painokangaskuosit, tulostettavat kankaat, paperipinnat, pakkaukset, laserleikatut pinnat, tekstiilitekstuurit, neulotut ja kudotut kankaat, puu sekä muut kovat materiaalit ovat esimerkkejä, joihin voimme suunnitella räätälöityjä pintaratkaisuja.

Tarjoamme kuosisuunnittelua, kuvitusta tai pintasuunnittelua yritystoimintasi tarpeisiin monenlaisille pinnoille, kuten tekstiilit, paperituotteet, sisustusmateriaalit ja -tuotteet, liikelahjat, pakkaukset, vaatteet jne.

 

• Kuosisuunnittelu kankaisiin
• Tuotesuunnittelu
• Visuaalinen ilme
Suojasää kuosi by Tanja Kallio