MUOTOGRAFIA


Suunnittelustudio Muotografia auttaa yrityksiä ja yhteisöjä luomaan tunnistettavaa ja puhuttelevaa visuaalisuutta. Muotoilija Tanja Kallio tarjoaa räätälöityjä toteutuksia graafisessa suunnittelussa sekä tekstiilimuotoilussa.

 

Tarvitsetko logon, kaipaako yrityksesi ilme idean tai visuaalisen kohennuksen? Haluatko luoda identiteetin, vahvistaa brändiä, tarinallistaa tai saada työkaluja visuaalisen lisäarvon luomiseen? Visuaalisiin ilmeisiin ja pintasuunnitteluun erikoistuneen muotoilijan Tanja Kallion suunnittelustudio Muotografia on yrityksille, yhdistyksille ja organisaatioille, jotka kaipaavat suunnitteluapua visuaaliseen viestintään ja materiaalia erilaisiin medioihin.

 

"Halu auttaa erilaisia toimijoita, yrityksiä ja yhteisöjä löytämään tavan viestiä ja jäsentää sisältöä visuaalisuudella, tarinallistaa ja identifioida."

 

Suunnittelua ja konsultointia tehdään asiakkaan tarpeiden mukaan. Lähtökohtana on sinun tarinasi, missiosi ja visiosi. Kuuntelen asiakasta ja hyvällä yhteistyöllä projektissa löydetään parhaat lopputulokset. Suunnittelijana ammennan monialaisuudesta, kokemuksesta ja uuden ideoinnista. Arvostan aitoutta, yksinkertaisiksi mietittyjä toimivia ratkaisuja ja kestävyyttä suunnittelussa. Yhteistyötä teen muiden osaajien kanssa projektikohtaisesti. Paras lopputulos on muutos prosessissa, joka kertoo enemmän kun pelkkä kuva.

 

Palvelut ja osaaminen:
 • Yritysilmeet ja visuaaliset ilmeet
 • Visuaalinen viestintä ja graafiset ratkaisut
 • Graafinen suunnittelu ja tuotanto
 • Julkaisujen visualisoinnit ja taitto
 • Logosuunnittelu
 • Kuvitus ja graafit
 • Verkkosivustot ja some
 • Kuosi- ja pintasuunnittelu
 • Tuotesuunnittelu ja tekstiilimuotoilu
 • Värikoordinointi ja materiaalikonsultointi

 

Katseeseen perustava kuvallinen viestintä on tehokkainta mielikuvallista viestintää. Yhdessä kirjoitetun viestin kanssa se on työkalu, jolla luodaan identiteettiä, brändätään, kerrotaan tarinoita, fokusoidaan viestintää, parannetaan luettavuutta ja vahvistetaan mielikuvia.

 

Suunnittelija muotografi – Tanja Kallio


Olen graafinen suunnittelija ja tekstiilimuotoilija. Kokemusta olen kerryttänyt monipuolisista visuaalisen suunnittelun, markkinointiviestinnän ja tekstiilisuunnittelun työtehtävistä viestintä- ja mainostoimistoissa sekä freelancerina. Olen opiskellut taidetta, viestintää, graafista suunnittelua, muotoilua ja tekstiilisuunnittelua. Olen toiminut yrittäjänä vuodesta 2015 ja työskentelen työhuoneeltani Espoosta.

Kiinnostukseni grafiikkaan, muotoihin, väreihin ja materiaaleihin ovat monialaisuuteni lähde. Luovat prosessit, estetiikan kaipuu ja vimma viestiä visuaalisuudella vievät minua eteenpäin.

Minut tunnetaan myös...

 • Valmistan piensarjatuotantona tuotemerkillä Tanja Kallio Design suunnittelemaani ekologisesti kestävää ja kotimaassa tuotettua neulemallistoani ja muita tuotteita  www.tanjakalliodesign.fi
 • Työskentelen taiteellisten projektien parissa yksin sekä eri kokoonpanoissa. Omistaudun tekstiilitaiteelle ja osallistun näyttelyihin teoksillani www.tanjakallio.fi.
 • Teen suomalais-japanilaisia fuusiomuotoilua kollektiivisesti. Valmistamme origamipaperimallistoa suomalaisilla ruokakuvituksilla, järjestämme installaatioita, työpajoja ja tapahtumia  www.facebook.com/tanjatoemi
 • Olen kotoisin Kainuusta ja innokas luonnossa liikkuja sekä eränkävijä. Uin kesät talvet, hiihdän, pyöräilen, melon, marjastan ja sienestän - koen metsät ja tunturit toiseksi kodikseni. Ammennan inspiraatiota, voimavaroja, tarinoita ja kokemuksia vaelluksilta neljänä vuodenaikana. Luontokemuksesta kumpuava arvomaailmani tukee vahvasti suunnittelutyötäni ja luovuuttani.

 Yhteistyö kantaa


Haluatko tehdä yhteistyötä? Kiinnostaako kumppanuus projekteissa? Osaamista voi ja kannattaa yhdistää kun tavoitteena on timanttinen lopputulos.

 

Muotografia toteuttaa projekteja yhteistyössä alan muiden osaajien, kuten muotoilijoiden, painotalojen, ipr-asiantuntijoiden, materiaalin tuottajien, teknisten toteuttajien ja valokuvaajien kanssa.